Interhypotheek

Wij financieren zakelijk vastgoed zoals beleggingspanden en zakelijke panden voor eigen gebruik.

Startershypotheek, Verhuurhypotheek, Beleggershypotheek, Handelshypotheek, Parapluhypotheek, Horecahypotheek, Hypotheek eigen bedrijfspand of Hotelhypotheek ? Wij financieren het.

Meeste vastgoed financiers zijn intermediairs of tussenpersonen die uw hypotheek onderbrengen bij een andere partij of een bank. Wij zijn echter hierbij zelf verstrekker van het geld en financieren de hypotheken uit eigen middelen, maar kunnen ook uw vastgoed onderbrengen bij een andere partij als dat voor u beter of als wij het zelf niet kunnen of willen financieren.

Naast het feit dat we zelf hypotheken financieren uit eigen middelen kunnen wij financiers en vastgoedbeleggers aan elkaar koppelen door ons uitgebreide netwerk van investeerders. Een ondernemer die het gehuurde pand wil kopen voor eigen gebruik of een vastgoedbelegger die vastgoed wil kopen, kunnen hun zakelijke hypotheken bij Interhypotheek regelen.

Investeerders kunnen hun vermogen beter en stabiel laten renderen met het vastgoed van een ondernemer als onderpand.

Ondernemers vinden korte lijnen belangrijk en willen een makkelijke financiering in een korte tijd.

Wilt u weten wat voor u het beste is, lees dan hiernaast welke hypotheek of investering het beste bij u past of neem contact met ons op : info@interhypotheek.nl of bel ons op 0183-660715