Startershypotheek

Start met je eerste pand om te verhuren

Beleggen in vastgoed voor starters :

Voor starters die in vastgoed willen beleggen is het kopen, financieren en verhuren van een pand een moeilijke en complexe zaak. Meeste financiers laten deze doelgroep links liggen omdat ze graag grote vastgoed financieringen willen doen. Wij bij Interhypotheek vinden dat als je deze starters goed kunt bedienen ze vaak tot mooie dingen in staat zijn met hun panden en vaak willen doorgroeien en meer betrokken zijn bij hun vastgoed.

Sommige van onze private investeerders vinden het fijner om in starters te investeren met een vastgoedhypotheek, dan in grote beleggers.

Het vinden, het kopen, de financiering , notariĆ«le zaken, verzekeringen, en huurcontracten opmaken is erg complex. De starter wordt bij de gewone banken en particuliere investeerders vaak afgewezen voor een vastgoed hypotheek. Bij Interhypotheek vinden we dat iedereen een kans moet krijgen om in het vastgoed te kunnen beginnen en hanteren we aantrekkelijke voorwaarden voor deze mensen om te beginnen in vastgoed.

Zo helpen wij starters bij het opmaken van huurcontracten, het incasseren van de huurpenningen, het verzekeren van het pand en bij de notariĆ«le overdracht. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bel ons op : 0183-660715 of mail ons opinfo@interhypotheek.nl