Horeca financiering snel en voordelig

Horeca financieren is een specialisme waarbij de "Gastheer " bij ons erg belangrijk is.

De algemene banken hebben de laatste jaren hun financieringen in horeca steeds verder afgebouwd en de branche bestempeld als "zorgelijk en kwetsbaar" Zeker tijdens de coronacrisis draaiden de meeste banken snel de geldkraan dicht en de problemen in de horeca stapelden zich op. Nieuwe aanvragen werden gelijk stopgezet en er kwam een sterke focus en verscherpt toezicht op bestaande klanten in de hoop dat ze niet failliet gingen. Geschrokken door de effecten van corona en lockdowns zullen banken de financiering in deze horeca sector niet snel uitbreiden of nieuwe projecten financieren. Deze sector staat nu bij de meeste banken bekend als zorgelijk en kwetsbaar.

Sinds het begin van de coronacrisis zijn de meeste grootbanken gestopt met het financieren van nieuwe horeca en proberen de banken bestaande horeca financieringen af te bouwen. Na de corona crisis heeft de horeca te maken met personeelsproblemen, doordat veel horecamedewerkers elders zijn gaan werken en niet teruggekeerd zijn is het lastig om alle functies in te kunnen vullen.

Terwijl het aantal horeca vestigingen de afgelopen jaren enorm is toegenomen is de financiering hiervan teruggedraaid door de algemene banken. Interhypotheek is gespecialiseerd in de financiering van horeca waarbij wij niet kijken naar wat u in het verleden gedaan hebt maar wat u juist in de toekomst wil doen en naar de "Vent in de tent". Wij denken dat het aantal horeca bezoeken in de toekomst enorm gaat toenemen door de terugkeer van toeristen en dat de betere horeca vestigingen hiervan de vruchten kunnen plukken.  Door onze jarenlange ervaring in de horeca financiering kunnen wij u op maat bedienen met de juiste financiering van uw horeca

Horeca hypotheken vereisen specifieke kennis van een cafĂ©  en restaurant en van vastgoed tegelijk. Horeca op goede locaties hebben een voordeel.

Horeca exploitanten die zich aanpassen aan de moderne tijd willen wij graag financieren waarbij wij verder gaan waar anderen stoppen. Hierbij houden wij bij de rente en aflossing rekening met seizoensinvloeden waarbij je afspraken kunt maken over lage rente en lagere aflossingen in het laagseizoen en hogere rente en aflossing in het hoogseizoen of zelfs aflossingsvrij in het laagseizoen en aflossen in het hoogseizoen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bel ons op 0183-660715 of mail ons op : info@interhypotheek.nl