Wilt u uw geld investeren in Vastgoed ?

Investeer uw vermogen via Interhypotheek

 

Investeren in zakelijke hypotheken is een veilige en stabiele manier om uw vermogen beter te laten renderen. Het is veiliger als beleggen in aandelen en levert meer rendement op dan beleggen in obligaties.

De investeerder krijgt het eerste recht van hypotheek op het gefinancierde pand. De lening van de investeerder wordt uitsluitend aangewend voor de aankoop en financiering van het pand.

Onze investeerders zijn vaak (gepensioneerde) ondernemers, advocaten, artsen, beleggers in onroerend goed, investeringsmaatschappijen, banken en verzekeringsmaatschappijen.

Optimale Zekerheid
 • Met het eerste recht van hypotheek op het gefinancierde vastgoed is zekerheid optimaal gegarandeerd.

 • Interhypotheek realiseert een aantrekkelijk rendement op uw vermogen

 • De investeerder ontvangt een vaste rente gedurende de looptijd

 • Vaste vervaldata van rente en aflossing per de eerste van de maand

 • Volledig ontzorgd

 • Interhypotheek verzorgt de maandelijkse incasso van rente en de aflossing aan u als investeerder

Stabiel rendement en eerste recht van hypotheek

Investeren in zakelijke hypotheken via Interhypotheek

Bent u op zoek naar manieren om uw geld veilig te investeren ?  

 • Wilt u zekerheid en vindt u kapitaalbehoud belangrijker of wilt u toch toch maximaal rendement?

 • Investeren in zakelijke hypotheken is een veilig alternatief voor beleggen in aandelen en direct vastgoed

 • Bij Interhypotheek kunt u 1-op-1 in de zakelijke hypotheek van een ondernemer investeren met eerste recht van hypotheek

  

- Investeren 

- Stabiel rendement  

- 1 - op - 1 - investering

- Vastgoed als onderpand middels hypothecaire inschrijving 

- Eerste recht van hypotheek op uw naam

- Eigen inbreng debiteur


Eerste recht van hypotheek

 • U investeert 1 - op 1 - direct  in zakelijke hypotheken van een ondernemer met het vastgoed als onderpand met eerste recht van hypotheek. Op uw investering rust dus het eerste recht van hypotheek.

 • Hierbij bent u separatist en dat betekent dat u boven alle andere schuldeisers zoals de belastingdienst, crediteuren en banken, met voorrang uw onderpand te gelde kunt maken, ook bij een faillissement. 

 • Hier kunt u gebruik van maken als de geldnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie komt, wordt uit de opbrengst uw leensom als eerste terugbetaald, nog voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is. Wij helpen u daarbij van A tot Z 

Debiteur tekent in privé mee 

De ondernemer is als privépersoon aansprakelijk als hij een eenmanszaak heeft of v.o.f. De ondernemer tekent ook bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee voor een deel als de financiering plaatsvindt in de B.V. van de ondernemer. Dit geeft extra zekerheid. Bovendien blijkt hieruit een grote betrokkenheid van de ondernemer en is de kans groter dat uw lening keurig op tijd terugbetaald wordt. 

Pandrecht op de huurpenningen 

Als geldverstrekker heeft u pandrecht op de huurpenningen bij wanbetaling. Dat betekent dat de huurder direct de huurpenningen aan u moet overmaken op het moment dat u de huurder aanspreekt dat rente en aflossingen niet betaald worden door de eigenaar. Huurder mag dit niet weigeren. 

Eigen inbreng van de debiteur

Interhypotheek vraagt van de debiteur een substantieel deel aan eigen inbreng. Deze is voor de 1-op-1 financiering minimaal 10% - 20% .

Hoe hoger de eigen inbreng, hoe minder risico voor u en hoe lager de rente kan zijn. Hoe lager de lening is ten opzichte van de marktwaarde van het onderpand (LTV = Loan-To-Value oftewel lening t.o.v. de marktwaarde), hoe meer zekerheid u heeft dat de leensom kan worden terugbetaald uit de opbrengst van de verkoop van het onderpand. 

Verzekering

Interhypotheek zorgt ervoor dat het pand gedurende de hele looptijd verzekerd is zodat u geen onnodig risico loopt.

 

Wilt u meer info ? Vraag dan een intakegesprek aan met ons en bel ons op 0183-660715 of mail ons op info@interhypotheek.nl